1900  - Afbrænding af træ og haveaffald med mere. ?                - VIGTIGT læsning også i denne sommertid.

Se brochuren på:

Konklusion: Det er generelt forbudt at afbrænde i Aalborg Kommune, der er dog få og små undtagelser.

nb.! Hvis du herefter er i tvivl, så kan du tillige gå ind og google emnet.

EMNER:

1900 - Afbrænding af haveaffald med mere

1901 - skrotning af biler

1902 - varmepumper

1903 - kommuneplan

1904 - NABOHJÆLP

Se artiklen nedenfor:

Grundejerforeningen for Nørholm Skov

Sen eftermiddag med skøn udsigt

1901 - Næsten hver fjerde bil skrottes ulovligt.

Ulovligt skrottede biler er et problem for milljøet, og derfor vil ministeren hæve skrotpræmien.

Bilejere skal have 700 kroner mere, når de vælger at sende deres gamle bil til en autoriseret skrothandler, mener miljøministeren (arkivfoto). (Foto: Brian Berg © Scanpix)

Præmien for at skrotte en bil skal hæves fra 1.500 til 2.200, mener miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.

En rapport fra Miljøstyrelsen viser nemlig, at op mod hver fjerde bil bliver skrottet ulovligt. Bilerne bliver enten sendt til ikke registrerede autoophuggere, sendt til udlandet via ulovlige affaldsbehandlere, eller bliver efterladt i vejkanten. Og det er et miljøproblem.

Desværre er det ulovlige marked steget markant, efter at man for nogle år siden sænkede skrotningsgodtgørelsen, som bilejeren får for at skrotte sin bil hos en autoriseret ophugger.

- Gamle biler skal udnyttes bedst muligt

- Derfor vil vi hæve den fra 1.500 til 2.200 kroner, og det, forventer jeg, vil gøre en ende på mange af de ulovlige skrotninger.

Det handler både om at undgå miljøskader og om at udnytte de gamle biler bedst mulig, mener ministeren.

Miljø- og Fødevareministeriet forventer, at antallet af ulovlige skrotninger vil blive nedsat til omkring ti procent ved at hæve godtgørelsen.

Han vil også nedsætte miljøbidraget fra 101 kroner til 84 kroner. Det betales af alle bilejere gennem ansvarsforsikringen og finansierer ordningen for skrotning af biler.

Lovforslaget forventes at træde i kraft fra 1. januar 2017.

/ritzau/nformation.

1902 - VARMEPUMPE

Spar penge med en varmepumpe

Spar energi og spar penge med en varmepumpe. Miljøvenlig og god for pengepungen. En varmepumpe muliggør at transportere varme fra en lavere til en højere temperatur.

En varmepumpe findes i flere varianter; luft/luft varmepumpe, luft/vand varmepumpe, væske/vand varmepumpe (jordvarme ). Alle luft/luft varmepumper har en del som er monteret på den udvendige del af huset. Denne del kan du skjule med et varmepumpehus.

En varmepumpe fordeler varmen over hele rummet og huset. De styres på en effektiv måde som giver øgett besparelse. Varmepumper med tidsstyring og temperaturkontrol giver også lavere strømforbrug end dem som har termostat. Mange varmepumper kommer også med indbygget kølefunksion el. aircondition.

Prisen på en god varmepumpe, inklusiv montering, er meget varierende og levetiden er normalt 10 til 15 år.

Læst eventuelt mere på ( reklame fra tjenestetorvet ):

1903 - Kommuneplan - søg selv!

Der er selvfølgelig lavet en kommuneplan for vores område - se nærmere hvis du har interesse i det.

Desværre fylder den mange sider, så vi kan ikke indlægge den på www.grundejerforeningennorholmskov.dk.

/Steen

1904 - NABOHJÆLP

Vi har i 2018 og 2019 forsøgt, om der var nogle der var interesseret i Nabohjælp.

Interessen har ikke været stor !

Kommer der et tidspunkt, hvor du er interesseret i at være med, så kontakt Steen som er administrator på ordningen.

Det er gratis at være med.